Onze diensten

  • Wij verspreiden bijna alle Huis aan Huis bladen en ongeadresseerd drukwerk voor u
  • Voor verenigingen en lokale bedrijven bezorgen wij ook geadresseerde post in Westervoort en Duiven
  • Verspreiding gebeurt rechtstreeks door onze bezorgers(sters)
  • Het huis-aan-huis verspreiden van reclamedrukwerk en periodieken op regionaal of lokaal niveau

Verspreiding via diverse selecties

  • Verspreiding Regulier (op maandag, dinsdag)
  • Op de woensdag met een van de Huis aan Huisbladen
  • Met de Gemeentenieuws op (vrijdag/zaterdag)

Samen met u, zorgt Reko Verspreidingen voor het maximale rendement op uw reclamebudget en kunnen wij u op vele manieren adviseren. Bijvoorbeeld door mee te denken over uw verspreidplan of onderzoek te doen naar de communicatiekracht van uw folder. U wilt natuurlijk geen potentiële klanten mislopen. Aan de andere kant wilt u ook niet teveel verspreiden. Daarom is het van belang regelmatig uw verspreidingsgebied te evalueren en te optimaliseren.

Samen met u, kan Reko Verspreidingen uw huidige klantenkring analyseren en uw verspreidgebied daarop afstemmen. Wij volgen de bezorging op de voet. Wij nemen persoonlijk steekproeven en waar nodig wordt de bezorging verder geperfectioneerd. Wij onderhouden persoonlijk contact met de bezorger.

Voor een effectief bereik van uw doelgroep is de kwaliteit van de bezorging van groot belang.

Daarom heeft dit bij Reko Verspreidingen de hoogste prioriteit. Onze bezorgers wonen in of vlakbij hun eigen bezorgwijk.

Zo’n wijk bevat maximaal 300 brievenbussen en het bezorgen van een wijk duurt ongeveer anderhalf uur. Reko verspreidingen levert het foldermateriaal bij de bezorger thuis af zodat de bezorger alleen belast is met de verspreiding van uw foldermateriaal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Reko Verspreidingen u kan bieden of wilt u een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek ?
Bel dan naar 026-3112180 of neem contact op via deze website.