Bezorger worden

Ben je op zoek naar leuke bijbaantje en wil jij wel wat euro’s bijverdienen ?? STOP DAN MAAR MET ZOEKEN!!  Wij bieden je graag de gelegenheid, in een paar uurtjes tijd, aardig wat euro’s bij te verdienen. Reko Verspreidingen is de verspreider van een aantal weekbladen en folders die op maandag/dinsdag en/of woensdag en/of vrijdag/zaterdag bezorgd moeten worden.

Je kunt zelf aangeven waar je het liefst voor in aanmerking wilt komen !

We zoeken gemotiveerde bezorgers(ster), ook bij jou in de buurt ! Niet alleen voor de jeugd maar ook voor de wat oudere personen is dit een leuk bijbaantje. Een paar uurtjes in de week door je wijk wandelen in de frisse lucht, voor je broodnodige lichaamsbeweging. Geef jezelf dan op als bezorger(ster) bij Reko Verspreidingen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken, zodat wij bij je langs kunnen komen om alles door te nemen. ( minimale leeftijd voor een weekblad is 13 Jaar en voor de ochtendkrant 15 jaar)
Heb jij de tijd???………………..Dan hebben wij de euro’s!

Wil je weten hoeveel je bij ons kunt verdienen en wat je daar dan voor moet doen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je naam (verplicht)
ManVrouw

Je geboortedatum (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Email (verplicht)